Имахме една страхотна почивка

Имахме една незабравима почивка благодарение на една фирма за кредити

Автори: Деси и Иван от Пловдив

С приятеля ми и вече настоящ съпруг бяхме заедно от три години. Разбира се от един момент нататък заговорихме за сватба и започнахме да си представяме бъдещия ни брачен живот. Но само си говорехме, самото осъществяване на идеята изобщо не беше на дневен ред. Казвахме си: само да завършим, само да се стабилизираме на работа, да намерим дом. И какви ли не още оправдания. А и организирането на сватба не е евтино занимание, това беше основното ни притеснение.Санторини
И ето че дойде моментът, когато осъзнахме, че по този начин няма да стигнем до никъде, разбирай никога няма да се оженим. В живота ни сигурно постоянно щяха да изникват нови и по-важни или спешни предизвикателства, с които да се справяме и така можеше да отлагаме десетилетие. А не искахме.
Решението всъщност беше съвсем просто, но ние отказвахме да го видим, заслепени от представите за някакви пищни тържества и рокли, околосветски пътешествия. Представяхме си събитието като нещо грандиозно и запомнящо се за всички. Само че не е нужно всички да помнят нашата сватба. Важно е да е спомен за нас.

Така стигнахме до изхода просто да осъществим ритуала в гражданското – без десетки гости, без скъпи дрехи и тържества. И точно така направихме, твърдя че се получи доста симпатично.
Втората част разбира се беше т. нар. меден месец. За съжаление нямаше как да е цял месец, но беше не просто меден, беше направо като амброзия. Първо избрахме мястото – трябваше да е сравнително близо, за да може да имаме повече време за по-малък бюджет. Не беше трудно, защото винаги си бях мечтала да стигна до гръцкия остров Санторини – със снежно белите му сгради, кобалтово сини елементи и тюркоазено море.
Втората част беше да намерим пари. Имахме малко заделени, а тези от сватбата (които също не бяха много) щяхме да използваме с друга цел. След разчетите установихме, че ни трябват още около 2000 лв., за да бъде меденият ни месец идеален. С мъжа ми ни мотивира тази статия  https://credissimo.bg/articles/finansirane-na-vashata-pochivka-ili-ekskurziya, наистина много искахме да отидем на почивка. Затова и решихме, че най-лесният начин за намирането на такава сума е бърз кредит. Известно умуване и ровене в интернет ни отведе до Кредисимо. Кандидатствахме и всичко се случи толкова бързо, че чак ми беше трудно да повярвам.
А на Санторини е вълшебно място, препоръчвам го за почивка. Струва си да вземеш заем за него.

Тази статия също много ни хареса: https://credissimo.bg/articles/planiraj-uspeshno-zimnata-si-pochivka-s-finansova-pomosht-ot-credissimo .Сега се подготвяме за зимата с нетърпение!