Хотел „Каталина“ – Цигов Чарк

Хотел Каталина

Как да изберете добър хотел за почивка в Родопите

За да се насладите на пълната гама от преживявания, които Родопите могат да предложат, трябва да изберете наистина добър хотел

Родопите са едно от магическите места у нас, където човек може да потъне в приятна забрава, да се опиянява от чистия въздух и да слуша песента на гората. За да усети пълноценно преживяването там обаче, трябва да избере наистина добър хотел.

План за незабравима почивка в Родопите

  1. Избор на хотел и стая за настаняване

Най-важният въпрос е с кого тръгвате? Ако ще сте семейно или само с половинката, може да се спрете на вариант самостоятелна къщичка. Ако имате повече деца, може би ще Ви е нужен просторен апартамент, а и двор, където да бягат на воля.

  1. Повод

Ако нямате повод, а просто ще се отдадете на релакс, за Вас не е от значение дали в ресторанта на хотела могат да Ви предложат подходяща оферта за гостите Ви. Но ако планирате да празнувате рожден ден, имен ден или кръщене, предвидете оглед и проучване на условията в заведението за хранене.

  1. Допълнителни екстри

Наличието на СПА и особено на басейни (по възможност отопляеми) е голямо предимство. Когато сте с децата, ще го оцените още повече, защото те няма да скучаят през зимния период.

  1. Разходки

Местните забележителности не бива да бъдат пропускани. Може да искате да ловите риба, да се спускате по пистите, да се отдадете на водни спортове през лятото, да се запознаете с културно-историческите дадености – изборът е само Ваш! Но би било чудесно, ако в ходела, където сте отседнали, имат допълнителна организация и за нещо подобно, като специален жест лично към Вас.

Хотел Каталина - панорама

Прекрасна панорама към комплекс Каталина – Цигов Чарк

Най-примамливото предложение

Домакините от хотелски комплекс „Каталина“ – Цигов Чарк ще Ви посрещнат топло, ще Ви предложат уют и удовлетворяващ отдих. Ще запазите скъп спомен за дните, прекарани в хотелския комплекс, заобиколен от красотата на планината. Всички гореописани условия за незабравима почивка са спазени, което означава, че очакванията Ви ще бъдат оправдани. В „Каталина“ може да избирате между двойни стаи, студиа, апартаменти, еднофамилни къщи. В ресторанта кухнята е традиционна за родопския край, а обслужването – на професионално ниво. Кристално чистият басейн ще Ви приканва ежедневно да разпускате в него, най-малките също не са пренебрегнати. Сред услугите са още обиколки по туристически маршрути в региона, както и възможност да си наемете велосипед. „Каталина“ – Цигов Чарк е престижен хотел, който обединява желанията на всеки, тръгнал за Родопите. Локацията е отлична, природните феномени в близост създават неподражаема атмосфера, гостоприемството е неоспоримо, а безгрижните мигове са гарантирани!